В одній із кулінарних книг знайшла гарний рецепт приготування м’яса із чорносливом. Готується страва з простих інгредієнтів та без клопоту. У ньому добре поєднуються інгредієнти. М’ясо виходить ніжне та соковите, а чорнослив із вином додають особливий смак підливі. Цю пікантну страву з цікавим смаком можна подати з будь-яким гарніром, вона добре поєднується з макаронами, кашами, картоплею.
Інгредієнти:
Приготування:
Чорнослив миємо, заливаємо гарячою водою і даємо трохи постояти. Після цього зливаємо воду і добре промиваємо.
Моркву нарізаємо великими шматочками. Цибулю нарізаємо великим пір’ям.
З м’яса (у мене це свинина) зрізаємо плівочки і нарізаємо філе великими шматочками.
На гарячій сковороді з олією обсмажуємо цибулю та моркву до золотистого кольору.
Додаємо шматочки м’яса і обсмажуємо до зміни кольору та легкої рум’яної скоринки. Під час готування має піти приємний аромат смаженого м’яса.
Додаємо спеції. Я використовую адигейську сіль, чорний перець, сушений базилік та запашний перець.
У невеликій кількості прохолодної води розводимо дві ложки крохмалю.
Решту води вливаємо в м’ясо. Все перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини.
Вливаємо розведений крохмаль. Все перемішуємо. Доводимо до кипіння і даємо покипіти кілька хвилин.
Додаємо чорнослив та вино. Накриваємо кришкою і тушкуємо на малому вогні 20-25 хвилин.
За цей час можна підготувати гарнір. У мене сьогодні буде перловка.
Готову страву подаємо з гарніром та посипаємо зеленню.
М’ясо з чорносливом готове. Менше ніж за годину ми приготували чудове друге. Ароматна та дуже смачна страва. М’ясо виходить ніжним та соковитим.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…