Цей рецепт картопляного пюре з соусом песто – це чудовий спосіб приготувати смачний та оригінальний гарнір, який точно здивує ваші смакові рецептори. Сполучення кремового картопляного пюре з ароматним і насиченим соусом песто створює вишуканий смаковий дует, який вразить навіть вибагливих гурманів.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю наріжте на кубики середнього розміру. Варіть до м’якості приблизно 15 хвилин. В сотейнику розігрійте молоко, додайте вершкове масло і доведіть до кипіння на маленькому вогні, щоб масло повністю розчинилося. Коли картопля буде готова, злийте всю рідину з каструлі та додайте молоко з маслом, трохи солі та перцю. Подрібніть картоплю в пюре, потім змішайте її з соусом песто.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…