Цей рецепт картопляного пюре з соусом песто – це чудовий спосіб приготувати смачний та оригінальний гарнір, який точно здивує ваші смакові рецептори. Сполучення кремового картопляного пюре з ароматним і насиченим соусом песто створює вишуканий смаковий дует, який вразить навіть вибагливих гурманів.
Інгредієнти:
- Картопля – 650 г
- Соус песто – 60 г
- Молоко – 150 мл
- Сіль – на смак
- Вершкове масло – 50 г
Приготування:
Очищену картоплю наріжте на кубики середнього розміру. Варіть до м’якості приблизно 15 хвилин. В сотейнику розігрійте молоко, додайте вершкове масло і доведіть до кипіння на маленькому вогні, щоб масло повністю розчинилося. Коли картопля буде готова, злийте всю рідину з каструлі та додайте молоко з маслом, трохи солі та перцю. Подрібніть картоплю в пюре, потім змішайте її з соусом песто.