Це м’яке апельсинове печиво стане ідеальним доповненням до вашого чаю або кави, а також чудовим варіантом для солодкого перекусу в будь-який час дня. Аромат і смак апельсина зроблять це ласощі неперевершеними.
Інгредієнти:
Начинка:
Приготування:
Розтерте масло з цукром, додайте сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все добре перемішайте, замісите тісто, заверніть його в плівку і поставте в холодильник. Для начинки апельсин розріжте на сегменти, видаліть кісточки, на блендері перемеліть зі шкіркою, цукром і крохмалем. Вийміть тісто, розкочуйте його, розкладіть начинку, зверху розрівняйте, скрутіть в рулет, помістіть у холодильник на деякий час, вийміть, поріжте на шматочки завдовжки близько 3 см, викладіть на пергамент, змащений маслом, розрізом донизу. Печіть у духовці при температурі 220 ºС близько 15-20 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…