Рецепти

Смачне та м’яке апельсинове печиво

Це м’яке апельсинове печиво стане ідеальним доповненням до вашого чаю або кави, а також чудовим варіантом для солодкого перекусу в будь-який час дня. Аромат і смак апельсина зроблять це ласощі неперевершеними.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 стакани
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Сметана – 3 ст. л
  • Цукор – 80 г
  • Сода – ½ ч. л
  • Сіль – щіпка

Начинка:

  • Апельсин – 1 шт
  • Цукор – 160 г
  • Крохмаль – 1 ст. л

Приготування:

Розтерте масло з цукром, додайте сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все добре перемішайте, замісите тісто, заверніть його в плівку і поставте в холодильник. Для начинки апельсин розріжте на сегменти, видаліть кісточки, на блендері перемеліть зі шкіркою, цукром і крохмалем. Вийміть тісто, розкочуйте його, розкладіть начинку, зверху розрівняйте, скрутіть в рулет, помістіть у холодильник на деякий час, вийміть, поріжте на шматочки завдовжки близько 3 см, викладіть на пергамент, змащений маслом, розрізом донизу. Печіть у духовці при температурі 220 ºС близько 15-20 хвилин.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…