Це м’яке апельсинове печиво стане ідеальним доповненням до вашого чаю або кави, а також чудовим варіантом для солодкого перекусу в будь-який час дня. Аромат і смак апельсина зроблять це ласощі неперевершеними.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 стакани
- Яйце – 1 шт.
- Вершкове масло – 50 г
- Сметана – 3 ст. л
- Цукор – 80 г
- Сода – ½ ч. л
- Сіль – щіпка
Начинка:
- Апельсин – 1 шт
- Цукор – 160 г
- Крохмаль – 1 ст. л
Приготування:
Розтерте масло з цукром, додайте сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все добре перемішайте, замісите тісто, заверніть його в плівку і поставте в холодильник. Для начинки апельсин розріжте на сегменти, видаліть кісточки, на блендері перемеліть зі шкіркою, цукром і крохмалем. Вийміть тісто, розкочуйте його, розкладіть начинку, зверху розрівняйте, скрутіть в рулет, помістіть у холодильник на деякий час, вийміть, поріжте на шматочки завдовжки близько 3 см, викладіть на пергамент, змащений маслом, розрізом донизу. Печіть у духовці при температурі 220 ºС близько 15-20 хвилин.