Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним ароматом. Це прекрасний спосіб використати сезонний овоч для незвичного частування.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте гарбуз великими шматками. Відваріть на пару або у невеликій кількості води протягом 20–30 хвилин, поки гарбуз не стане м’яким. Остудіть і перетріть гарбуз у пюре за допомогою блендера або через сито. Змастіть маслом форми для суфле і присипте їх чайною ложкою цукру. Розігрійте духовку до 180 °С. Розтопіть вершкове масло в сотейнику, додайте борошно та обсмажте, помішуючи, протягом 1 хвилини. Зніміть сотейник з вогню, влийте тепле молоко та ретельно перемішайте масу. Збийте жовтки, додайте їх разом із гарбузовим пюре до молочної суміші та ретельно перемішайте. Білки збийте з дрібкою солі до міцної піни, всипте крохмаль і ще раз збийте. Акуратно додайте білкову масу до гарбузової суміші. Розподіліть суміш по формах і випікайте 15–20 хвилин до золотистого кольору.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…