Сирне печиво — це чудовий варіант домашньої випічки, який підкорює своїм насиченим сирним смаком та ароматом. Ідеальне доповнення до чаю чи кави, це печиво порадує навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте холодне вершкове масло кубиками та додайте до борошна. Розітріть масу руками або блендером до стану дрібної крихти. Додайте натерті на тертці моцарелу та пармезан, а також жовток і сметану. За бажанням додайте прованські трави або інші улюблені спеції. Швидко замісіть тісто до однорідності. Обгорніть тісто харчовою плівкою та помістіть у холодильник на 30 хвилин для охолодження. Після охолодження викладіть тісто на присипану борошном поверхню і розкочуйте у пласт завтовшки 1-2 сантиметри. За допомогою склянки або спеціальної форми виріжте з тіста печиво. Викладіть печиво на деко, присипте сіллю до свого смаку і випікайте у розігрітій до 200°C духовці протягом 12-15 хвилин до рум’яної скоринки.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…