Сирне печиво — це чудовий варіант домашньої випічки, який підкорює своїм насиченим сирним смаком та ароматом. Ідеальне доповнення до чаю чи кави, це печиво порадує навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте холодне вершкове масло кубиками та додайте до борошна. Розітріть масу руками або блендером до стану дрібної крихти. Додайте натерті на тертці моцарелу та пармезан, а також жовток і сметану. За бажанням додайте прованські трави або інші улюблені спеції. Швидко замісіть тісто до однорідності. Обгорніть тісто харчовою плівкою та помістіть у холодильник на 30 хвилин для охолодження. Після охолодження викладіть тісто на присипану борошном поверхню і розкочуйте у пласт завтовшки 1-2 сантиметри. За допомогою склянки або спеціальної форми виріжте з тіста печиво. Викладіть печиво на деко, присипте сіллю до свого смаку і випікайте у розігрітій до 200°C духовці протягом 12-15 хвилин до рум’яної скоринки.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…