Рецепти

Смачне шведське печиво

Шведське печиво – це витончений десерт, який додасть вашому чаю або каві неповторний смак та аромат. Цей рецепт простий у виконанні та вимагає лише базових інгредієнтів. Навіть початківці з легкістю справляться з його готуванням. Головне – слідувати інструкціям та насолоджуватися результатом!

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 г
  • Цукор – 110 г
  • Вершкове масло – 60 г
  • Мед – 30 г
  • Вода – 30 мл
  • Сода – 2/3 ч. л
  • Мускатний горіх – 1/2 ч. л
  • Гвоздика – 1 ч. л
  • Мелений імбир – 1 ч. л
  • Мелений кардамон – 1 ч. л
  • Мелена кориця – 2 ч. л

Приготування:

У каструлі або мисці розігрійте цукор, воду та мед. Додайте масло та розтопіть його у суміші, потім зняти з вогню. Після того, як масляно-цукрова суміш трохи охолоне, додайте до неї соду та прянощі, перемішайте. Додайте просіяне борошно і замісіть тісто – воно повинно вийти пластичним, теплим та ароматним. Оберіть тісто плівкою та приберіть у холодильник принаймні на годину. Охолоджене тісто тонко розкочуйте, виріжте формочками печиво. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 8-10 хвилин.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…