Шведське печиво – це витончений десерт, який додасть вашому чаю або каві неповторний смак та аромат. Цей рецепт простий у виконанні та вимагає лише базових інгредієнтів. Навіть початківці з легкістю справляться з його готуванням. Головне – слідувати інструкціям та насолоджуватися результатом!
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлі або мисці розігрійте цукор, воду та мед. Додайте масло та розтопіть його у суміші, потім зняти з вогню. Після того, як масляно-цукрова суміш трохи охолоне, додайте до неї соду та прянощі, перемішайте. Додайте просіяне борошно і замісіть тісто – воно повинно вийти пластичним, теплим та ароматним. Оберіть тісто плівкою та приберіть у холодильник принаймні на годину. Охолоджене тісто тонко розкочуйте, виріжте формочками печиво. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 8-10 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…