Шоколадне печиво з карамеллю — справжня насолода для любителів солодкого. Вдале поєднання гіркого шоколаду і карамелі надає цьому десерту неповторного смаку. Карамельні шматочки роблять печиво неймовірно ніжним всередині, а шоколад створює насичений смак та хрустку скоринку.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 160°C. Застеліть деко пергаментом для випічки. Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці до рідкого стану. У чаші міксера змішайте вершкове масло, ванільний цукор і коричневий цукор до кремової консистенції. Це займе приблизно 2-3 хвилини. Додайте до масляної суміші яйце і розтоплений шоколад, перемішайте до однорідної маси. Просійте борошно, соду та сіль і поступово додайте до тіста. Сформуйте з тіста кульки діаметром приблизно 5 см. Легко притисніть їх рукою, щоб надати форму печива. Наріжте іриски на невеликі кубики та втисніть по одному шматочку в середину кожного печива. Викладіть печиво на деко і випікайте в розігрітій духовці близько 12 хвилин, поки не утвориться хрустка скоринка, а середина залишиться трохи м’якою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…