Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого меду. Воно стане ідеальним доповненням до чаю чи кави, а також створить атмосферу затишку та тепла.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці змішайте борошно, соду, сіль і всі спеції: імбир, корицю, гвоздику та білий перець. В окремій місткості збийте вершкове масло міксером до м’якості. Додайте цукор і продовжуйте збивати ще 2-3 хвилини до однорідної консистенції. Додайте до масляної суміші яйце та мед, добре перемішайте до гладкої маси. Поступово введіть сухі інгредієнти та збивайте тісто, поки воно не стане однорідним. Загорніть тісто в харчову плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин для охолодження. Охолоджене тісто розкочуйте в тонкий пласт, використовуючи качалку, і виріжте круглі печива за допомогою формочок. Викладіть печиво на деко, застелене пергаментним папером, залишаючи невеликий проміжок між шматочками. Випікайте кожне деко з печивом окремо в розігрітій до 180 °C духовці приблизно 15 хвилин, доки печиво не стане золотистим.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…