Португальське печиво – це прекрасна можливість спробувати себе в ролі пекаря та насолодитися смачними домашніми випічками. Цей рецепт не лише простий у виконанні, але й дозволяє насолодитися ароматом та смаком справжнього португальського десерту.
Інгредієнти:
Приготування:
З’єднати м’яке вершкове масло з жовтком, цукром і розтерти виделкою до однорідної консистенції. Додати борошно, ванільний цукор і замісити однорідне м’яке тісто. Готове тісто розділити на шматочки по 25 грамів і сформувати у вигляді брусків однакової довжини. Обваляти у цукрі. Перекласти на пергамент, і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…