Португальське печиво – це прекрасна можливість спробувати себе в ролі пекаря та насолодитися смачними домашніми випічками. Цей рецепт не лише простий у виконанні, але й дозволяє насолодитися ароматом та смаком справжнього португальського десерту.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 100 г
- Жовтки – 1 шт
- Борошно – 170 г
- Цукор – 60 г
- Ванільний цукор – 0,5 ч. л
Приготування:
З’єднати м’яке вершкове масло з жовтком, цукром і розтерти виделкою до однорідної консистенції. Додати борошно, ванільний цукор і замісити однорідне м’яке тісто. Готове тісто розділити на шматочки по 25 грамів і сформувати у вигляді брусків однакової довжини. Обваляти у цукрі. Перекласти на пергамент, і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.