Печиво Савоярді готую вдома сама, і лише з 3-х інгредієнтів! Таке печиво використовую для приготування смачного десерту “Тірамісу”. Готується швидко та дуже просто! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку миску вливаємо яєчні білки. Всипаємо щіпку солі і добре перемішуємо за допомогою міксера, паралельно всипаємо цукровий пісок. Збиваємо до білої повітряної маси.
Додаємо яєчні жовтки та знову перемішуємо за допомогою міксера.
Насипаємо борошно, ванілін і ретельно розмішуємо за допомогою віночка. Отриману масу перекладаємо в кондитерський мішечок.
Деко застилаємо пергаментним папером і видавлюємо масу смужками. Ставимо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на п’ятнадцять хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…