Печиво Савоярді готую вдома сама, і лише з 3-х інгредієнтів! Таке печиво використовую для приготування смачного десерту “Тірамісу”. Готується швидко та дуже просто! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 штуки
- Цукор – 60 г
- Борошно – 60 г
- Сіль, ванілін
Приготування:
У глибоку миску вливаємо яєчні білки. Всипаємо щіпку солі і добре перемішуємо за допомогою міксера, паралельно всипаємо цукровий пісок. Збиваємо до білої повітряної маси.
Додаємо яєчні жовтки та знову перемішуємо за допомогою міксера.
Насипаємо борошно, ванілін і ретельно розмішуємо за допомогою віночка. Отриману масу перекладаємо в кондитерський мішечок.
Деко застилаємо пергаментним папером і видавлюємо масу смужками. Ставимо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на п’ятнадцять хвилин.
Смачного!