Ніжне шоколадне печиво з насиченим смаком темного шоколаду і легким вершковим ароматом — ідеальний десерт до чаю або кави. Прості інгредієнти та швидке приготування зроблять цей рецепт вашим улюбленим.
Інгредієнти:
Приготування:
Розтопіть шоколад з маслом на плиті або в мікрохвильовці до однорідної маси, залиште трохи охолонути. У мисці збийте яйце з коричневим цукром до пишної маси, додайте шоколадну суміш і перемішайте. Всипте просіяне борошно, сіль та розпушувач, ретельно перемішайте до отримання густого тіста, схожого на сметану. Застеліть деко пергаментом, за допомогою ложки викладайте порції тіста на відстані одна від одної. Випікайте печиво при температурі 180 °С протягом 8–10 хвилин. Дайте охолонути на деку не менше 15 хвилин перед подачею.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…