Нове

Смачне ніжне шоколадне печиво

Ніжне шоколадне печиво з насиченим смаком темного шоколаду і легким вершковим ароматом — ідеальний десерт до чаю або кави. Прості інгредієнти та швидке приготування зроблять цей рецепт вашим улюбленим.

Інгредієнти:

  • Темний шоколад — 120 г
  • Вершкове масло — 50 г
  • Яйце — 1 шт
  • Коричневий цукор — 50 г
  • Борошно — 50 г
  • Сіль — 1 щіпка
  • Розпушувач — 2 г

Приготування:

Розтопіть шоколад з маслом на плиті або в мікрохвильовці до однорідної маси, залиште трохи охолонути. У мисці збийте яйце з коричневим цукром до пишної маси, додайте шоколадну суміш і перемішайте. Всипте просіяне борошно, сіль та розпушувач, ретельно перемішайте до отримання густого тіста, схожого на сметану. Застеліть деко пергаментом, за допомогою ложки викладайте порції тіста на відстані одна від одної. Випікайте печиво при температурі 180 °С протягом 8–10 хвилин. Дайте охолонути на деку не менше 15 хвилин перед подачею.

Нове

Популярне