Завжди готую печиво з родзинками, коли є трохи вільного часу! Таке смачне, незвичайне та ароматне печиво подобається всім без винятку. З’їдається моментально, і готується дуже легко!
Інгредієнти:
Для змащування
Приготування:
У тарілку розбиваємо яйце, додаємо цукрового піску, ваніліну, заливаємо розтопленим вершковим маслом, молоком і добре розмішуємо віночком.
Всипаємо розпушувач і розмішуємо. Висипаємо борошно і розмішуємо. Висипаємо родзинки та розмішуємо ложкою.
Розкочуємо тісто і нарізаємо на невеликі шматочки (приблизно 24 штуки).
Перекладаємо на лист, заздалегідь застелений папером для випічки. Змащуємо печиво збитим яйцем з молоком і ставимо в духовку на десять-п’ятнадцять хвилин, при ста вісімдесяти градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…