Рецепти

Смачне, незвичайне та ароматне печиво з родзинками

Завжди готую печиво з родзинками, коли є трохи вільного часу! Таке смачне, незвичайне та ароматне печиво подобається всім без винятку. З’їдається моментально, і готується дуже легко!

Інгредієнти:

  • Яєць – 1 штука
  • Цукор – 50 г
  • Ванілін – щіпка
  • Розтопленого вершкового масла (кімнатн. температ.) – 40 г
  • Молока – 25 мілілітрів
  • Борошна – 170 г
  • Розпушувача – 3 г
  • Ізюму – 40 г

Для змащування

  • Яєць – 1 штука
  • Молоко – 1 столова ложка

Приготування:

У тарілку розбиваємо яйце, додаємо цукрового піску, ваніліну, заливаємо розтопленим вершковим маслом, молоком і добре розмішуємо віночком.

Всипаємо розпушувач і розмішуємо. Висипаємо борошно і розмішуємо. Висипаємо родзинки та розмішуємо ложкою.

Розкочуємо тісто і нарізаємо на невеликі шматочки (приблизно 24 штуки).

Перекладаємо на лист, заздалегідь застелений папером для випічки. Змащуємо печиво збитим яйцем з молоком і ставимо в духовку на десять-п’ятнадцять хвилин, при ста вісімдесяти градусах.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…