Цей рецепт лимонного печива з джемом – ідеальний спосіб приготувати смачну та ароматну десертну страву для родинного чаю чи як подарунок для друзів. З комбінацією свіжості лимонної цедри та солодкого ягідного джему, це печиво стане улюбленими ласощами у вашому домі.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці змішати борошно, цукрову пудру, цедру лимона та сіль. Додати жовток до сухої суміші. Потім додати м’який маргарин і швидко замісити тісто. Завернути тісто в плівку для їжі та поставити в холодильник на 30 хвилин. Охолоджене тісто поділити на рівні невеликі шматочки. Сформувати з них кульки. Викласти кульки на пергамент. Зробити заглиблення за допомогою маленької ложки або пальців і наповнити джемом. Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…