Цей рецепт лимонного печива з джемом – ідеальний спосіб приготувати смачну та ароматну десертну страву для родинного чаю чи як подарунок для друзів. З комбінацією свіжості лимонної цедри та солодкого ягідного джему, це печиво стане улюбленими ласощами у вашому домі.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці змішати борошно, цукрову пудру, цедру лимона та сіль. Додати жовток до сухої суміші. Потім додати м’який маргарин і швидко замісити тісто. Завернути тісто в плівку для їжі та поставити в холодильник на 30 хвилин. Охолоджене тісто поділити на рівні невеликі шматочки. Сформувати з них кульки. Викласти кульки на пергамент. Зробити заглиблення за допомогою маленької ложки або пальців і наповнити джемом. Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…