Рецепти

Смачне лимонне печиво з джемом

Цей рецепт лимонного печива з джемом – ідеальний спосіб приготувати смачну та ароматну десертну страву для родинного чаю чи як подарунок для друзів. З комбінацією свіжості лимонної цедри та солодкого ягідного джему, це печиво стане улюбленими ласощами у вашому домі.

Інгредієнти:

  • Борошно – 310 г
  • Маргарин – 200 г
  • Жовток – 1 шт
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Цедра лимона
  • Сіль – щіпка
  • Ягідний джем – 60 г

Приготування:

У мисці змішати борошно, цукрову пудру, цедру лимона та сіль. Додати жовток до сухої суміші. Потім додати м’який маргарин і швидко замісити тісто. Завернути тісто в плівку для їжі та поставити в холодильник на 30 хвилин. Охолоджене тісто поділити на рівні невеликі шматочки. Сформувати з них кульки. Викласти кульки на пергамент. Зробити заглиблення за допомогою маленької ложки або пальців і наповнити джемом. Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…