Цей рецепт курячого філе в молоці на сковороді створює ніжну та ароматну страву, яка сподобається всій родині. Поєднання вершкового масла, молока та чебрецю надає курці особливого смаку, роблячи її соковитою та ароматною.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте куряче філе вздовж на кілька частин. Обгорніть їх харчовою плівкою та злегка відбийте з обох сторін, щоб вони стали м’якшими та рівномірно прожарилися. Обваляйте шматочки філе в борошні, обтрушуючи зайве. На середньому вогні розігрійте сковороду з рослинною олією та вершковим маслом. Обсмажуйте курку партіями по 1,5-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Поверніть усі обсмажені шматочки курки на сковороду, додайте сіль, перець, підігріте молоко та гілочку чебрецю. Накрийте сковороду кришкою, зменшимо вогонь до мінімуму та тушкуйте курку ще приблизно 5 хвилин, поки м’ясо не стане ніжним. Перед подачею, за бажанням, посипте готову страву тертим сиром.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…