Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті. Це печиво не лише неймовірно смачне, а й поживне, ідеальне для чаювання.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці змішайте всі сухі інгредієнти. Кокосову олію розтопіть та трохи остудіть. Яйця злегка збийте вінчиком, додайте до них олію та ванільний екстракт, ще раз добре перемішайте. З’єднайте рідкі інгредієнти з сухими та замісіть м’яке тісто. Накрийте плівкою та поставте в холодильник на 2–3 години. Розігрійте духовку до 190 °C. Застеліть деко пергаментом. Розділіть тісто на 15–20 рівних частин і сформуйте з кожної кругле пласке печиво. За бажанням зробіть борозенки зверху виделкою. Викладіть печиво на деко та випікайте 10–12 хвилин до золотистого кольору.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…