Рецепти

Смачне кокосово-мигдальне печиво

Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті. Це печиво не лише неймовірно смачне, а й поживне, ідеальне для чаювання.

Інгредієнти:

  • Мигдальне борошно — 250 г
  • Кокосова стружка — 75 г
  • Розпушувач — 1 ч. ложка
  • Сіль — ½ ч. ложки
  • Коричневий цукор — 150 г
  • Кокосова олія — 70 г (можна замінити вершковим маслом)
  • Яйця — 2 шт
  • Екстракт ванілі — 1½ ч. ложки

Приготування:

У мисці змішайте всі сухі інгредієнти. Кокосову олію розтопіть та трохи остудіть. Яйця злегка збийте вінчиком, додайте до них олію та ванільний екстракт, ще раз добре перемішайте. З’єднайте рідкі інгредієнти з сухими та замісіть м’яке тісто. Накрийте плівкою та поставте в холодильник на 2–3 години. Розігрійте духовку до 190 °C. Застеліть деко пергаментом. Розділіть тісто на 15–20 рівних частин і сформуйте з кожної кругле пласке печиво. За бажанням зробіть борозенки зверху виделкою. Викладіть печиво на деко та випікайте 10–12 хвилин до золотистого кольору.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…