Рецепти

Смачне кокосово-мигдальне печиво

Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті. Це печиво не лише неймовірно смачне, а й поживне, ідеальне для чаювання.

Інгредієнти:

  • Мигдальне борошно — 250 г
  • Кокосова стружка — 75 г
  • Розпушувач — 1 ч. ложка
  • Сіль — ½ ч. ложки
  • Коричневий цукор — 150 г
  • Кокосова олія — 70 г (можна замінити вершковим маслом)
  • Яйця — 2 шт
  • Екстракт ванілі — 1½ ч. ложки

Приготування:

У мисці змішайте всі сухі інгредієнти. Кокосову олію розтопіть та трохи остудіть. Яйця злегка збийте вінчиком, додайте до них олію та ванільний екстракт, ще раз добре перемішайте. З’єднайте рідкі інгредієнти з сухими та замісіть м’яке тісто. Накрийте плівкою та поставте в холодильник на 2–3 години. Розігрійте духовку до 190 °C. Застеліть деко пергаментом. Розділіть тісто на 15–20 рівних частин і сформуйте з кожної кругле пласке печиво. За бажанням зробіть борозенки зверху виделкою. Викладіть печиво на деко та випікайте 10–12 хвилин до золотистого кольору.

Останні новини

Даша Малахова шокована неприємною ситуацією в київському кафе

Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…

Маша Єфросиніна розповіла про чоловіка, який служить у ЗСУ

Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…

Смачний салат «Принц»

Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…

Смачні соковиті та пікантні биті огірки

Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…

Смачний люля-кебаб із курки

Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…

Макс Барських здивував різдвяним настроєм своїх фанів

Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…