Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті. Це печиво не лише неймовірно смачне, а й поживне, ідеальне для чаювання.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці змішайте всі сухі інгредієнти. Кокосову олію розтопіть та трохи остудіть. Яйця злегка збийте вінчиком, додайте до них олію та ванільний екстракт, ще раз добре перемішайте. З’єднайте рідкі інгредієнти з сухими та замісіть м’яке тісто. Накрийте плівкою та поставте в холодильник на 2–3 години. Розігрійте духовку до 190 °C. Застеліть деко пергаментом. Розділіть тісто на 15–20 рівних частин і сформуйте з кожної кругле пласке печиво. За бажанням зробіть борозенки зверху виделкою. Викладіть печиво на деко та випікайте 10–12 хвилин до золотистого кольору.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…