Цей рецепт кокосового печива – це справжня знахідка для тих, хто мріє про витончений смак та аромат кокоса у кожному крихті. Невибагливість приготування дозволить навіть початківцям з легкістю створити цей ніжний десерт. Приготуйте кокосове печиво і насолоджуйтеся смаком тропіків просто у затишку свого дому.
Інгредієнти:
Приготування:
Міксером збиваємо м’яке вершкове масло з цукром в повітряну масу. Об’єднуємо борошно, соду, розпушувач, сіль та кокосову стружку. Додаємо в масло. Доливаємо молоко. Формуємо з тіста ковбаску і закручуємо її в плівку для їжі. Відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Розігріваємо духовку до 150 °C. Накриваємо противень папером для випічки. Нарізаємо тісто на шматочки товщиною приблизно 1,5 см. Викладаємо на противні на відстані 3 см один від одного. Випікаємо печиво 15–20 хвилин до золотистого кольору.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…