Картопляне пюре з сиром і часником — це ніжна та ароматна страва, яка ідеально підійде як гарнір до м’ясних або рибних страв. Крем-сир додає пюре кремовості, а часник — пікантної нотки, роблячи цю класику ще смачнішою.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо картоплю і наріжте її середніми або великими шматочками однакового розміру, щоб вона рівномірно зварилася. Часник подрібніть ножем або пропустіть через прес. Складіть картоплю в каструлю, додайте часник і залийте водою так, щоб вона покривала картоплю приблизно на 1 см. Додайте одну чайну ложку солі. Доведіть воду до кипіння на середньому вогні, потім зменште вогонь і варіть картоплю 10–15 хвилин, поки вона не стане м’якою. Злийте воду з каструлі та поставте її на плиту на кілька хвилин, щоб картопля трохи підсохла. У невеликій каструлі підігрійте вершкове масло з молоком і сіллю. Не доводьте до кипіння, просто дочекайтеся, поки масло розтане. Розімніть картоплю в пюре, поступово додаючи спочатку молочно-масляну суміш, а потім вершковий сир. Кожного разу добре перемішуйте, щоб пюре стало ніжним і однорідним.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…