Рецепти

Смачне італійське мигдальне печиво з шоколадом

Італійське мигдальне печиво з шоколадом – це чудовий спосіб порадувати себе та близьких ніжними та ароматними випічками. Це легкий рецепт, який зможте вразити своєю простотою і смаком.

Інгредієнти:

  • Мигдальне борошно – 240 г
  • Пшеничне борошно – 125 г
  • Цукор – 130 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 30 г
  • Сіль – щіпка
  • Вершкове масло – 160 г
  • Темний шоколад – 200 г

Приготування:

Змішайте обидва види борошна, цукор, крохмаль і сіль. Додайте холодне масло і розтерте його в крихту. Сформуйте з тіста близько 40 однакових кульок і розмістіть їх на пекарському листі на відстані близько 2 см одна від одної. Трохи приплющите. Покладіть у холодильник на 1 годину. Розігрійте духовку до 160 °C. Випікайте заготівлю 15–20 хвилин до золотистості. Повністю охолодіть. З’єднуйте по два печива, промазуючи їх розтопленим шоколадом. Залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…