Італійське мигдальне печиво з шоколадом – це чудовий спосіб порадувати себе та близьких ніжними та ароматними випічками. Це легкий рецепт, який зможте вразити своєю простотою і смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте обидва види борошна, цукор, крохмаль і сіль. Додайте холодне масло і розтерте його в крихту. Сформуйте з тіста близько 40 однакових кульок і розмістіть їх на пекарському листі на відстані близько 2 см одна від одної. Трохи приплющите. Покладіть у холодильник на 1 годину. Розігрійте духовку до 160 °C. Випікайте заготівлю 15–20 хвилин до золотистості. Повністю охолодіть. З’єднуйте по два печива, промазуючи їх розтопленим шоколадом. Залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…
Українська продюсерка Олена Мозгова пригадала важкі моменти з життя своєї родини та показала, якою була…
Маринована морква — це легка та швидка закуска, яка прекрасно підходить до будь-якої страви. Свіжий…
Фаршировані шампіньйони — це смачна та проста закуска, яка чудово підходить для святкових столів або…
Свині котлети — це класичне блюдо, яке завжди залишається актуальним завдяки своїй ситності та простоті…
Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо,…