Білки збиваємо до густої і стійкою піни.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо.
Сир тремо на дрібній тертці і з’єднуємо з білковою масою, вимішуємо до однорідності. Тісто має вийти м’яким і еластичним.
Шматочки тіста скочуємо в кульки, розміром з волоський горіх.
Посипаємо кульки або обвалюємо їх акуратно в панірувальних сухарях.
Розігріваємо багато рослинної олії і обсмажуємо по кілька штук, викладаємо відразу на блюдо, тому що вони не вбирають рослинну олію.
Також читайте: СМАЧНІ СИРНІ МЛИНЦІ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…