Білки збиваємо до густої і стійкою піни.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо.
Сир тремо на дрібній тертці і з’єднуємо з білковою масою, вимішуємо до однорідності. Тісто має вийти м’яким і еластичним.
Шматочки тіста скочуємо в кульки, розміром з волоський горіх.
Посипаємо кульки або обвалюємо їх акуратно в панірувальних сухарях.
Розігріваємо багато рослинної олії і обсмажуємо по кілька штук, викладаємо відразу на блюдо, тому що вони не вбирають рослинну олію.
Також читайте: СМАЧНІ СИРНІ МЛИНЦІ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…