Це ніжне та ароматне гарбузове морозиво зі згущеним молоком — ідеальний осінній десерт. Завдяки кремовій текстурі та теплому поєднанню спецій, воно стане чудовим завершенням будь-якого прийняття їжі.
Інгредієнти:
Приготування:
За допомогою міксера збийте вершки до стійких піків. Додайте до вершків гарбузове пюре, цукор, згущене молоко та суміш спецій. Добре перемішайте всі інгредієнти вінчиком, щоб маса була однорідною. Перекладіть отриману суміш у контейнер і поставте в морозильну камеру на 5-6 годин до повного застигання.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…