Пропоную вам повторити рецепт вівсяних печенюшок, такі ласощі ви в магазині точно не купите. Готується печиво дуже просто і не вимагає особливих кулінарних навичок.
Обов’язково приготуйте та порадуйте рідних незабутньою смакотою.
Інгредієнти:
Приготування:
Подрібнюємо ядра волоських горіхів у крихту і розтоплюємо у сотейнику вершкове масло. У миску відправляємо всі перераховані вище інгредієнти і все добре перемішуємо. З отриманої маси формуємо печиво (вагою не більше 50 грамів) і викладаємо на покритий пергаментом лист.
Деко відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Даємо печиву охолонути і подаємо до столу.
Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…