Рецепти

Смачне домашнє вівсяне печиво: в магазині точно таке не купите

Пропоную вам повторити рецепт вівсяних печенюшок, такі ласощі ви в магазині точно не купите. Готується печиво дуже просто і не вимагає особливих кулінарних навичок.

Обов’язково приготуйте та порадуйте рідних незабутньою смакотою.

Інгредієнти:

  • Йогурт (густий) – 40 г
  • Цукор – 50 г
  • Вівсяне борошно – 50 г
  • Насіння льону – 20 г
  • В’ялена журавлина – 80 г
  • Вівсяні пластівці – 225 г
  • Ванільний цукор – 15 г
  • Цедра одного апельсина
  • Сіль – 2 щіпки
  • Вершкове масло 82.5% – 100 г
  • Яйце – 1 шт
  • Ядра волоських горіхів – 30 г
  • Розпушувач – 1 ч. ложка
  • Лимонний сік – 1-2 ст. ложки

Приготування:

Подрібнюємо ядра волоських горіхів у крихту і розтоплюємо у сотейнику вершкове масло. У миску відправляємо всі перераховані вище інгредієнти і все добре перемішуємо. З отриманої маси формуємо печиво (вагою не більше 50 грамів) і викладаємо на покритий пергаментом лист.

Деко відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Даємо печиву охолонути і подаємо до столу.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…