Пропоную вам повторити рецепт вівсяних печенюшок, такі ласощі ви в магазині точно не купите. Готується печиво дуже просто і не вимагає особливих кулінарних навичок.
Обов’язково приготуйте та порадуйте рідних незабутньою смакотою.
Інгредієнти:
- Йогурт (густий) – 40 г
- Цукор – 50 г
- Вівсяне борошно – 50 г
- Насіння льону – 20 г
- В’ялена журавлина – 80 г
- Вівсяні пластівці – 225 г
- Ванільний цукор – 15 г
- Цедра одного апельсина
- Сіль – 2 щіпки
- Вершкове масло 82.5% – 100 г
- Яйце – 1 шт
- Ядра волоських горіхів – 30 г
- Розпушувач – 1 ч. ложка
- Лимонний сік – 1-2 ст. ложки
Приготування:
Подрібнюємо ядра волоських горіхів у крихту і розтоплюємо у сотейнику вершкове масло. У миску відправляємо всі перераховані вище інгредієнти і все добре перемішуємо. З отриманої маси формуємо печиво (вагою не більше 50 грамів) і викладаємо на покритий пергаментом лист.
Деко відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Даємо печиву охолонути і подаємо до столу.
Смачного!