Неймовірно смачне, дуже просте печиво з вівсяних пластівців, банана, горіхів та родзинок без використання борошна. Печиво майже як тістечко! Виходить соковито, пряно, текстурно і яскраво одночасно!
Інгредієнти:
Приготування:
У ємності для приготування стиглий банан розминаємо вилкою в пюре.
Додаємо вівсяні пластівці, дрібку солі, корицю, добре перемішуємо.
Додаємо родзинки та подрібнені горіхи і ще раз перемішуємо. Дуже смачно з волоськими горіхами виходить.
Формуємо печиво з невеликим заглибленням усередині. З цієї кількості інгредієнтів виходить 10 штук. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин.
Дістаємо з духовки та остуджуємо. У поглиблення кожного печення кладемо приблизно половинку чайної ложки арахісової або будь-якої горіхової пасти і вгору пасти половину обсмаженого волоського горіха. Забираємо заготовки в морозилку на одну годину.
Гіркий шоколад розтоплюємо на водяній бані чи мікрохвильовій печі короткими імпульсами. Занурюємо кожне печиво в шоколад.
Виделкою прибираємо надлишки шоколаду і ставимо в холодильник до повного застигання шоколаду.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…