Ароматне вершкове масло з часником, медом і зеленню додає особливий смак будь-якій страві. Використовуйте його для підсмажування овочів, м’яса або просто намажте на хліб.
Інгредієнти:
Приготування:
Подрібніть часник і кріп. Часник краще пропустити через прес для більш інтенсивного аромату. У мисці з’єднайте м’яке вершкове масло з часником, кропом, медом, цедрою апельсина і сіллю. Перемішуйте до однорідної маси. Викладіть суміш на харчову плівку, сформуйте з неї щільний рулет і загорніть у фольгу, папір або плівку. Залиште в холодильнику для застигання на 1–2 години, щоб усі аромати поєдналися. Подавайте як намазку або використовуйте під час приготування улюблених страв.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…