Рецепти

Смачне ароматне вершкове масло з часником

Ароматне вершкове масло з часником, медом і зеленню додає особливий смак будь-якій страві. Використовуйте його для підсмажування овочів, м’яса або просто намажте на хліб.

Інгредієнти:

  • Часник — 2 зубчики
  • Кріп — ¹⁄₄ пучка
  • Вершкове масло — 120 г
  • Мед — 1 ч. ложка
  • Цедра апельсина — ½ ч. ложки
  • Морська сіль — 1 щіпка

Приготування:

Подрібніть часник і кріп. Часник краще пропустити через прес для більш інтенсивного аромату. У мисці з’єднайте м’яке вершкове масло з часником, кропом, медом, цедрою апельсина і сіллю. Перемішуйте до однорідної маси. Викладіть суміш на харчову плівку, сформуйте з неї щільний рулет і загорніть у фольгу, папір або плівку. Залиште в холодильнику для застигання на 1–2 години, щоб усі аромати поєдналися. Подавайте як намазку або використовуйте під час приготування улюблених страв.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…