Ароматне вершкове масло з часником, медом і зеленню додає особливий смак будь-якій страві. Використовуйте його для підсмажування овочів, м’яса або просто намажте на хліб.
Інгредієнти:
Приготування:
Подрібніть часник і кріп. Часник краще пропустити через прес для більш інтенсивного аромату. У мисці з’єднайте м’яке вершкове масло з часником, кропом, медом, цедрою апельсина і сіллю. Перемішуйте до однорідної маси. Викладіть суміш на харчову плівку, сформуйте з неї щільний рулет і загорніть у фольгу, папір або плівку. Залиште в холодильнику для застигання на 1–2 години, щоб усі аромати поєдналися. Подавайте як намазку або використовуйте під час приготування улюблених страв.
Ніжне шоколадне печиво з насиченим смаком темного шоколаду і легким вершковим ароматом — ідеальний десерт…
Христина Решетнік, блогерка та дружина відомого ведучого Григорія Решетніка, поділилася подробицями побутових непорозумінь у їхньому…
Українська співачка Оля Цибульська вперше прокоментувала свою подорож за кордон із сином Нестором. Після нічних…
Суп з фрикадельками та вермішеллю — смачний і простий у приготуванні, підходить для сімейного обіду.…
Шоколадний чіа-пудинг — смачний і корисний десерт, що підходить як для сніданку, так і для…
Ризотто з буряком та пармезаном — яскрава страва, яка поєднує ніжність вершкового рису і насичений…