Ароматне вершкове масло з часником, медом і зеленню додає особливий смак будь-якій страві. Використовуйте його для підсмажування овочів, м’яса або просто намажте на хліб.
Інгредієнти:
Приготування:
Подрібніть часник і кріп. Часник краще пропустити через прес для більш інтенсивного аромату. У мисці з’єднайте м’яке вершкове масло з часником, кропом, медом, цедрою апельсина і сіллю. Перемішуйте до однорідної маси. Викладіть суміш на харчову плівку, сформуйте з неї щільний рулет і загорніть у фольгу, папір або плівку. Залиште в холодильнику для застигання на 1–2 години, щоб усі аромати поєдналися. Подавайте як намазку або використовуйте під час приготування улюблених страв.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…