Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом і спеціями. Соковите м’ясо з насиченим ароматом стане чудовим варіантом для ситної вечері, поєднуючись з рисом або овочами.
Інгредієнти:
Приготування:
Спершу наріжте свинячу лопатку на середні шматочки, щоб м’ясо рівномірно приготувалося. Часник дрібно порубайте, щоб він передав м’ясу свій аромат. Розігрійте олію в глибокій сковороді або каструлі на середньому вогні. Обсмажте шматочки свинини з усіх боків до золотистої скоринки, яка додасть страві більше смаку. Після того, як м’ясо підрум’яниться, додайте часник і швидко обсмажте його, щоб він не підгорів. Влийте оцет і соєвий соус, додайте цукор, лавровий лист і перець горошком. Залийте водою так, щоб вона покрила м’ясо. Доведіть рідину до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом години. Це дозволить м’ясу насититися всіма смаками та стати дуже ніжним. Зніміть кришку і готуйте ще одну годину, щоб соус випарувався і загустів, а м’ясо набуло насиченого смаку. Подавайте страву гарячою, доповнюючи рисом або овочами до свого смаку.
Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…
Співачка Слава Камінська вперше за довгий час поділилася з підписниками зворушливими знімками своїх підрослих дітей…
Українська співачка Віра Брежнєва, яка нещодавно натякала на новий роман, знову опинилася в центрі уваги,…
Курячий рулет із зеленню – це ніжна, соковита та ароматна страва, яку легко приготувати вдома.…
Цей соус стане ідеальним доповненням до м'яса на зимовий період. Він поєднує в собі насичений…
Українська блогерка Саша Бо, яка відома своїми багатомільйонними підписниками у соцмережах, вирішила здивувати шанувальників новим…