Журавлина з цукром на зиму — це чудовий спосіб зберегти вітаміни та цікавий смак цієї ягоди на тривалий час. Простий у приготуванні рецепт допоможе зробити корисне частування для всієї родини.
Інгредієнти:
Приготування:
Добре промийте журавлину під проточною водою, видаляючи всі можливі домішки та листочки. Дайте ягодам обсохнути на рушнику. Пересипте підготовлені ягоди у велику миску та засипте цукром у рівних пропорціях. Дайте їм постояти кілька хвилин. За допомогою блендера подрібніть журавлину з цукром до однорідної консистенції, щоб маса вийшла гладкою і без цілих ягід. Отриману журавлинову суміш розкладіть по попередньо стерилізованих банках. Переконайтеся, що банки чисті й сухі. Герметично закрийте банки кришками та помістіть їх у холодильник для зберігання.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…