Журавлина з цукром на зиму — це чудовий спосіб зберегти вітаміни та цікавий смак цієї ягоди на тривалий час. Простий у приготуванні рецепт допоможе зробити корисне частування для всієї родини.
Інгредієнти:
Приготування:
Добре промийте журавлину під проточною водою, видаляючи всі можливі домішки та листочки. Дайте ягодам обсохнути на рушнику. Пересипте підготовлені ягоди у велику миску та засипте цукром у рівних пропорціях. Дайте їм постояти кілька хвилин. За допомогою блендера подрібніть журавлину з цукром до однорідної консистенції, щоб маса вийшла гладкою і без цілих ягід. Отриману журавлинову суміш розкладіть по попередньо стерилізованих банках. Переконайтеся, що банки чисті й сухі. Герметично закрийте банки кришками та помістіть їх у холодильник для зберігання.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…