Ця заправка для салатів стане чудовим доповненням до будь-якої страви, даруючи їй збалансований смак завдяки поєднанню оливкової олії, лимонного соку, меду та гірчиці. Швидка в приготуванні, вона додає стравам яскравого аромату та свіжості.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування заправки вам знадобиться невелика банка або контейнер об’ємом приблизно 250 мл. Подрібніть часник до дрібних шматочків. Покладіть усі інгредієнти в банку: оливкову олію, прованські трави, часник, лимонний сік, мед або цукор, гірчицю та соєвий соус. Закрийте банку кришкою та ретельно струсіть, щоб всі компоненти добре перемішалися. Заправляйте салат безпосередньо перед подачею, щоб овочі залишалися свіжими, а смаки – яскравими та насиченими.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…