Запіканка з тертої картоплі з сиром та часником – це прекрасний варіант ситного та смачного гарніру або самостійної страви. Цей рецепт поєднує м’якість картоплі з багатим смаком сиру та ароматом часнику, створюючи ідеальну комбінацію для вашого столу.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю промийте. Твердий сир натріть на терці. Змішайте половину сиру та 1 яйце, добре перемішайте. Цією сумішшю будемо поливати запіканку зверху, щоб на її поверхні утворилась золотиста корочка. Решту сиру змішайте з майонезом, дрібно нарізаним часником і одним або двома яйцями. Добре перемішайте отриману суміш. Натріть на терці картоплю, щоб вона не змогла потемніти. Змішайте картоплю з сумішшю яєць, сиру та майонезу. Добре перемішайте. У форму для запікання, змащену рослинною олією, викладіть спочатку картопляну суміш. Потім покрийте суміш сиром та яйцями. Запікайте в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…