Нове

Смачна закуска за 15 хвилин: лаваш з начинкою – ситно та смачно

Смачна та проста закуска із доступних продуктів на кожен день. Така закуска з лаваша добре підходить для швидкого та ситного перекушування. Вона смачна як у теплому, так і в охололому вигляді, її зручно брати з собою в дорогу або на пікнік.

Весь час приготування займе 15-20 хвилин. У начинку можна використовувати будь-яку ковбасу або шинку, ну а свіжий помідор надасть соковитості.

Обов’язково спробуйте приготувати цей швидкий і простий рецепт із лаваша. Він завжди рятує, коли немає часу на довге приготування.

Інгредієнти:

  • лаваш – 3 листи
  • ковбаса – 250 г
  • сир плавлений – 200 г
  • помідор – 2-3 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • борошно-2 ч. л.
  • кріп – 1 пучок
  • олія – ​​для смаження

Приготування:

Приготування почнемо з нарізки інгредієнтів. 250 г будь-якої ковбаси нарізаємо невеликими кубиками. Два-три помідори, залежно від розміру, теж ріжемо кубиками.

Подрібнюємо пучок свіжого кропу. Усі три листи лаваша змащуємо плавленим сиром з одного боку.

На перший лаваш, змащений сиром, рівномірно викладаємо половину кропу, ковбаси та нарізаних помідорів. Накриваємо другим лавашем, змащеним плавленим сиром.

На лаваш викладаємо всю начинку, що залишилася. Зверху накриваємо третім листом лаваша намазаною стороною донизу.

Лаваш із начинкою розрізаємо на порційні шматки.

Тепер приготуємо кляр. У велику миску розбиваємо 2 яйця і насипаємо 2 ч. л. борошна. Все добре перемішуємо вінчиком.

Кожен шматочок начиненого лаваша обмочуємо з двох сторін у кляр.
Викладаємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії.

Смажимо на середньому вогні з двох сторін до рум’яної скоринки.
Готову закуску викладаємо на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.

Закуска з лаваша з ковбасою та помідорами вийшла дуже смачна. Подавати на стіл її можна як у теплому, так і холодному вигляді.

Смачного!

Нове

Популярне