Рецепт ідеальної закуски для святкового столу. Бутербродна намазки готується на основі консервованого тунця з додаванням яєць і сиру, для пікантності використовується хрустка маринована цибуля. Її можна подавати до столу на грінках, тостах або хлібці.
Інгредієнти:
Маринад для цибулі:
Грінки:
Приготування:
Цибулю наріжте дрібними кубиками, залийте окропом і оцтом, додайте цукор і сіль, перемішайте. Цибулю маринують 10 хвилин.
Яйця зваріть «круто», охолодіть їх і очистіть. Білок і жовток натріть на великій тертці.
Твердий сир також подрібніть за допомогою терки, додайте до яєць.
Свіжий кріп промийте, висушіть, дрібно наріжте. Часник пропустіть через спеціальний прес. Зелень і часник помістіть до сиру і яєць. Цибулю відіжміть від маринаду, також перекиньте до інгредієнтів.
Консервований тунець дістаньте з олії, шматочки розімніть виделкою, додайте в ємність. Заправте суміш майонезом, присипте сіллю і меленим перцем.
Масу ретельно перемішайте, поєднуючи всі компоненти між собою.
Закуску охолодіть в холодильнику, в цей час приготуйте грінки. Пшеничний багет наріжте порційними шматочками, обсмажте їх у вершковому маслі з двох сторін до легкої рум’яності.
Грінки остудіть, зверху нанесіть намазку з тунця, прикрасьте свіжою зеленню, подайте на стіл.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…