Рецепт оселедцевої намазки на хліб. Готується така закуска за лічені хвилини, головне заздалегідь підготувати філе оселедця. Можна самостійно розділити тушку або придбати вже готову консервоване рибне філе. Суміш легко і плавно лягає на хліб завдяки додаванню вершкового масла і м’якого плавленого сиру. Щоб закуска вийшла яскравіше і красивіше, додаємо подрібнену відварену моркву. Крім цього, морква надає закусці солодкуваті нотки. Страву можна близько тижня зберігати в холодильнику в скляній тарі.
Інгредієнти:
Приготування:
Заздалегідь зваріть моркву в шкірці до готовності, вона повинна стати м’якою і легко проколюватися ножем. Овоч остудіть, очистіть, наріжте дрібними кубиками.
Плавлений сир попередньо помістіть в морозильну камеру на 20 хвилин. Підмерзлий сир буде легше нарізати на шматки. Подрібніть сир ножем, додайте до моркви.
Філе оселедця наріжте дрібними кубиками, додайте до основного складу.
Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким і еластичним. Масло додайте в суміш подрібнених компонентів.
Масу перемішайте, посоліть за смаком, поставте на 30 хвилин у холодильник, щоб вона трохи застигла.
Подайте закуску на стіл в тандемі з скибочками свіжого батона. Також її можна відразу намазати на хліб, подаючи в такому вигляді.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…