Нове

Смачна закуска з оселедця і плавленого сиру

Рецепт оселедцевої намазки на хліб. Готується така закуска за лічені хвилини, головне заздалегідь підготувати філе оселедця. Можна самостійно розділити тушку або придбати вже готову консервоване рибне філе. Суміш легко і плавно лягає на хліб завдяки додаванню вершкового масла і м’якого плавленого сиру. Щоб закуска вийшла яскравіше і красивіше, додаємо подрібнену відварену моркву. Крім цього, морква надає закусці солодкуваті нотки. Страву можна близько тижня зберігати в холодильнику в скляній тарі.

Інгредієнти:

  • Філе оселедця – 200 г
  • Плавлений сир – 200 г
  • Морквина – 50 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Сіль за смаком

Приготування:

Заздалегідь зваріть моркву в шкірці до готовності, вона повинна стати м’якою і легко проколюватися ножем. Овоч остудіть, очистіть, наріжте дрібними кубиками.

Плавлений сир попередньо помістіть в морозильну камеру на 20 хвилин. Підмерзлий сир буде легше нарізати на шматки. Подрібніть сир ножем, додайте до моркви.

Філе оселедця наріжте дрібними кубиками, додайте до основного складу.

Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким і еластичним. Масло додайте в суміш подрібнених компонентів.

Масу перемішайте, посоліть за смаком, поставте на 30 хвилин у холодильник, щоб вона трохи застигла.

Подайте закуску на стіл в тандемі з скибочками свіжого батона. Також її можна відразу намазати на хліб, подаючи в такому вигляді.

Смачного!

Нове

Популярне