Сьогодні хочу запропонувати рецепт закуски з кабачків з сиром фета і часником в духовці. Готується така закуска дуже швидко і просто, час на приготування у Вас піде не більше пів години.
Інгредієнти:
- Кабачки – 300-400 г
- Сир фета – 150-200 г
- Сметана – 2-3 ст.л.
- Часник – 2-3 зубчики
- Сіль за смаком
- Чорний перець – за смаком
- Рослинна олія
Приготування:
Кабачки нарізати кружечками, товщиною близько 1 см.
Вибирайте молоді кабачки або цукіні, їх не треба очищати від шкірки і насіння.
Деко застелити папером для випічки. Кабачки змастити з двох сторін рослинною олією і викласти на деко. Поперчити і посолити за смаком.
Запікаємо кабачки в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 5 хвилин.
Через п’ять хвилин деко дістаємо з духовки, перевертаємо кабачки на іншу сторону і запікаємо ще 5 хвилин.
З’єднуємо в мисці сир фета, сметану, подрібнений часник і перець.
Розкладаємо сирну масу на кабачки і запікаємо в духовці ще 5 хвилин.
Готові кабачки з сиром Фета викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо відразу, гарячими.
Смачного!