Смачніше ви ще не їли. Наразі починається сезон кабачків, раджу приготувати цей простий рецепт. Тим більше що приготування займає мінімум часу.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки наріжемо на пластини, приблизно 5 міліметрів.
Кабачки змастимо олією з одного боку. Залишимо у такому вигляді на пару хвилин.
За цей час до панірувальних сухарів відправимо сіль, базилік, сушений часник та італійські трави. На дрібній тертці натремо сир, сир треба брати, щоб плавився… Перемішаємо.
Кабачки кладемо на панірування і змащуємо другий бік олією. І також обвалюємо в сухарях.
Кабачки викладаємо на лист застелений пергаментним папером. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 200 градусів 20-25 хвилин.
Приготуємо соус. Кріп дрібно наріжемо. Потім подрібнити часник. До сметани додамо кріп та часник. Добре все перемішаємо.
Готові кабачки скручуємо в рулетики та подаємо з соусом.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…