Вже багато років не зраджую свого улюбленого приготування закуски з кабачків! Мої гості щоразу в захваті від цієї страви. Готую як на свято, так і просто на вечерю. Швидко, легко, та продукти бюджетні! Показую рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки ріжемо на шматки невеликого розміру і викладаємо на попередньо розігріту сковорідку, змащену олією.
Смажимо до золотистості і поливаємо соком лимона. Посипаємо сухим часником і добре розмішуємо. Солимо на свій смак, перемішуємо.
Знімаємо з плити та перекладаємо на блюдце. На цукіні натираємо на дрібній терці цедру лимона та горіхів мигдалю. Все добре перемішуємо і подаємо до столу!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…