Вже багато років не зраджую свого улюбленого приготування закуски з кабачків! Мої гості щоразу в захваті від цієї страви. Готую як на свято, так і просто на вечерю. Швидко, легко, та продукти бюджетні! Показую рецепт.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1-2 штуки
- Лимонний сік – за смаком
- Сушений часник – за смаком
- Сіль – на власний смак
- Лимонна цедра – за смаком
- Горішки Мигдалю – 1-2 штуки
Приготування:
Кабачки ріжемо на шматки невеликого розміру і викладаємо на попередньо розігріту сковорідку, змащену олією.
Смажимо до золотистості і поливаємо соком лимона. Посипаємо сухим часником і добре розмішуємо. Солимо на свій смак, перемішуємо.
Знімаємо з плити та перекладаємо на блюдце. На цукіні натираємо на дрібній терці цедру лимона та горіхів мигдалю. Все добре перемішуємо і подаємо до столу!
Смачного!