Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани нарізати вздовж тонкими пластинками. Викласти їх на деко і змастити олією. Зверху присипати сіллю та спеціями. Запікаємо в духовці 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Бринзу натерти на дрібній тертці. Додаємо часник, петрушку та кінзу. Солимо за смаком, додаємо спеції та сметану. Все добре перемішати.
Готові баклажани остудити. Потім змащуємо їх намазкою, кладемо помідор і загортаємо у рулетик.
Готово! Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…