Інгредієнти:
- Баклажани – 2 шт.
- Рослинна олія для змащування баклажанів.
- Сіль за смаком.
- Бринза – 70 г
- Часник – 1 зуб.
- Петрушка, кінза – 1/3 пучка.
- Сіль за смаком.
- Коріандр, чорний перець за смаком.
- Сметана – 2 ст.л.
- Помідор – 1-2 шт.
Приготування:
Баклажани нарізати вздовж тонкими пластинками. Викласти їх на деко і змастити олією. Зверху присипати сіллю та спеціями. Запікаємо в духовці 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Бринзу натерти на дрібній тертці. Додаємо часник, петрушку та кінзу. Солимо за смаком, додаємо спеції та сметану. Все добре перемішати.
Готові баклажани остудити. Потім змащуємо їх намазкою, кладемо помідор і загортаємо у рулетик.
Готово! Смачного!