Баклажани ніколи не жарю, готую їх тільки в духовці за таким рецептом – вже багато років! Виходить неймовірно смачна та незвичайна закуска. Готується швидко, із простих інгредієнтів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани нарізаємо кільцями та перекладаємо у глибоку тарілку.
У чисту тарілку додаємо часник (пропущений через прес), сіль, перець, солодку паприку і сухий базилік. Заливаємо оливковою олією і добре розмішуємо.
Помідори нарізаємо кільцями, нарізаємо сир скибочками.
Деко застилаємо папером для випічки і поливаємо оливковою олією. Викладаємо баклажани.
Зверху поливаємо заправкою та викладаємо помідори. Солимо і викладаємо скибочки сиру. Запікаємо в розігрітій до 200 град. духовці – 25 хв.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…