Баклажани ніколи не жарю, готую їх тільки в духовці за таким рецептом – вже багато років! Виходить неймовірно смачна та незвичайна закуска. Готується швидко, із простих інгредієнтів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Баклажани – 300 г
- Помідори – 300 г
- Сир Моцарела – 300 г
- Часник – 2 зубчики
- Сіль та перець чорний
- Паприка солодка
- Базилік сухий
- Оливкова олія
Приготування:
Баклажани нарізаємо кільцями та перекладаємо у глибоку тарілку.
У чисту тарілку додаємо часник (пропущений через прес), сіль, перець, солодку паприку і сухий базилік. Заливаємо оливковою олією і добре розмішуємо.
Помідори нарізаємо кільцями, нарізаємо сир скибочками.
Деко застилаємо папером для випічки і поливаємо оливковою олією. Викладаємо баклажани.
Зверху поливаємо заправкою та викладаємо помідори. Солимо і викладаємо скибочки сиру. Запікаємо в розігрітій до 200 град. духовці – 25 хв.
Смачного!