Цей рецепт сирних паличок у хрусткому паніруванні – ідеальний варіант для швидкого та смачного перекусу. Завдяки простим інгредієнтам і швидкому процесу готування ви зможете насолодитися смачними сирними паличками, які підійдуть як для сімейного вечора, так і для будь-якої вечірки.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте улюблений твердий сир брусочками, занурте їх у збите з молоком яйце та обваляйте в панірувальних сухарях. Після першого шару панірування повторно занурте палички у яйце та знову обваляйте в паніруванні. Розігрійте олію, покладіть у неї палички та смажте не більше як хвилину. Подаємо закуску гарячою.
Вони пропонують глядачам безпрецедентний доступ до контенту, розширюючи можливості вибору та дозволяючи переглядати улюблені фільми…
Українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, презентувала нову пісню під назвою "Зима…
Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб…
Бананово-полуничний смузі — це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку або перекусу. Завдяки…
Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом…
Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…