Цей рецепт сирних паличок у хрусткому паніруванні – ідеальний варіант для швидкого та смачного перекусу. Завдяки простим інгредієнтам і швидкому процесу готування ви зможете насолодитися смачними сирними паличками, які підійдуть як для сімейного вечора, так і для будь-якої вечірки.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте улюблений твердий сир брусочками, занурте їх у збите з молоком яйце та обваляйте в панірувальних сухарях. Після першого шару панірування повторно занурте палички у яйце та знову обваляйте в паніруванні. Розігрійте олію, покладіть у неї палички та смажте не більше як хвилину. Подаємо закуску гарячою.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…