Цей рецепт сирних паличок у хрусткому паніруванні – ідеальний варіант для швидкого та смачного перекусу. Завдяки простим інгредієнтам і швидкому процесу готування ви зможете насолодитися смачними сирними паличками, які підійдуть як для сімейного вечора, так і для будь-якої вечірки.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте улюблений твердий сир брусочками, занурте їх у збите з молоком яйце та обваляйте в панірувальних сухарях. Після першого шару панірування повторно занурте палички у яйце та знову обваляйте в паніруванні. Розігрійте олію, покладіть у неї палички та смажте не більше як хвилину. Подаємо закуску гарячою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…