Цей салат з сайрою та яйцями – прекрасний варіант для швидкого та смачного перекусу або легкого обіду. Комбінація джерельної білкової їжі з рибою та яйцями додає енергії та насичує організм корисними речовинами. Цей рецепт стане відмінним варіантом для швидкого приготування на будь-який випадок – від затишного домашнього обіду до закуски на вечірці.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця варіть вкрутню протягом 10 хвилин. Після варіння охолодіть їх та наріжте дрібненько. З консервів викладіть рибу, злийте рідину, видаліть великі кістки та роздеріть рибу виделкою. Цибулю наріжте дрібненькими шматочками. Покладіть усе в миску, поперчіть, посоліть та заправте майонезом.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…