З продуктів, які були в холодильнику, приготувала неймовірно смачну закуску! Усі гості просили рецепт. Готується з листкового тіста – швидко, легко і без проблем. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку миску викладаємо плавлений сир, додаємо шинку (натерту на крупній тертці).
На великій тертці натираємо маринований огірок і перекладаємо в миску.
Добре все перемішуємо і викладаємо на листкове тісто, вирівнюємо.
Накриваємо зверху другим листковим тістом та обрізаємо нерівні краї.
Зверху кладемо решітку для духовки і натискаємо (щоб вийшли квадратики).
Вирізаємо по контуру і перекладаємо разом із пергаментом на деко.
Змащуємо збитим яйцем і випікаємо 20 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…