Грибний паштет з вершковим сиром – це неймовірно смачна закуска, яка поєднує в собі ніжний смак грибів і кремову текстуру вершкового сиру.
Інгредієнти:
Приготування:
У сковорідці розігрійте обидва види масла, додайте дрібно нарізану цибулю. Пасеруйте приблизно 3 хвилини на середньому вогні. Додайте дрібно нарізаний часник і готуйте ще 1 хвилину. Викиньте нарізані шампіньйони до овочів, збільште вогонь і пасеруйте інгредієнти протягом 4 хвилин. Додайте дрібно нарізаний тим’ян. Зняти з плити та залишити на 10 хвилин, щоб маса трохи охолола. Збийте гриби з сиром і зеленню в блендері. Приправте сіллю і перцем.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…