Рецепт святкової закуски – фаршировані помідори. Для страви підійдуть щільні помідори маленького розміру сорти черрі. Невеликі екземпляри буде набагато зручніше вживати, також вони будуть красивіше виглядати при подачі. Порожні часточки помідорів фаршируються ситною сумішшю на основі крабових паличок, сиру і яєць. Для пікантності в начинку можна додати трохи часнику, вийде ще смачніше. Блюдо виглядає дуже яскраво і апетитно.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйце відварити заздалегідь “круто”, очистіть. Білок і жовток натріть на дрібній тертці.
Твердий сир також подрібніть на тертці, додайте до яєць.
Крабові палички попередньо дістаньте з морозильної камери, щоб вони розморозились. Наріжте їх дрібними кубиками, закиньте в основний склад.
Свіжий кріп наріжте ножем, зубчики часнику пропустіть через прес, помістіть в ємність. Суміш заправте майонезом.
Масу присипте сіллю, ретельно перемішайте.
Помідори черрі обполосніть, висушіть. Кожен екземпляр розріжте навпіл.
Маленькою ложкою видаліть внутрішню соковиту частину.
Повинні вийти порожні половинки. Наповніть їх приготовленою сумішшю, укладайте якомога щільніше, зверху формуючи невеликі гірки.
Закуску охолодіть в холодильнику 30 хвилин, після подайте на стіл.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…